Zdjęcie miesiąca

WIELGAŚNA AWARIA :(

Więcej
4 lata 4 miesiąc temu #1 przez taron78
Niestety na stronę wdarło nam się złośliwe robactwo i totalnie ją zniszczyło, łącznie z przechowywaną na serwerze kopią bezpieczeństwa. Po heroicznym boju Darka udało się odtworzyć stronę na stan sprzed kilku dni. Niestety kilka postów na forum zaginęło :(

Jeszcze chwilka... :)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
4 lata 4 miesiąc temu - 4 lata 4 miesiąc temu #2 przez Borowy
Witam. Przepraszam, post wycofany :) Ale mam nadzieję, że więcej takich awarii nas nie dosięgnie :)

Pozdrowienia z krainy podziemnej pomarańczy !
Ostatnia edycja: 4 lata 4 miesiąc temu przez Borowy.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
4 lata 4 miesiąc temu #3 przez Borowy
Witam. Nie wiem jak u innych, ale ja od tej awarii nie mam powiadomień o nowych postach w subskrybowanych tematach.

Pozdrowienia z krainy podziemnej pomarańczy !

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
4 lata 4 miesiąc temu #4 przez taron78
Może być ze jakiś filtr antyspamowy jej nie przepuszcza

Jeszcze chwilka... :)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
4 lata 4 miesiąc temu #5 przez Borowy
Witam. Przed awarią nie było z tym problemu, a w komputerze nic nie zmieniałem. Ale za mało znam się na tych ,,rzadkich prądach" :( jak to nazywał elektronikę mój ojciec. Zresztą znawca ,,gęstych prądów" bo elektryk z zawodu :)

Pozdrowienia z krainy podziemnej pomarańczy !

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.061 s.